'Een creatieve allround online specialist'

Nathalie schrijft heldere teksten, regelt dat alles helder en overzichtelijk online komt, plant uw social media activiteiten, verbetert uw online aanwezigheid en coördineert de gesprekken tussen u en uw webbouwer. Zij neemt uw hele online communicatie uit handen, zodat u zich met uw eigen zaken kunt bezig houden en kunt doen waar ú goed in bent.

Tevreden klanten

Ik zet me voor de volle 100% in. De beste reclame komt van horen zeggen, lees mijn referenties.

Multifunctioneel inzetbaar

Online coördinatie, webredactie, social media, community management, nieuwsbrieven, (eind)-redactie. Zowel op locatie als virtueel.

Liefde voor het vak

Al online sinds de vorige eeuw. Mijn passie ligt écht bij online. Het vakgebied biedt zoveel mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken.
 • Nathalie is een zeer ervaren Content Specialist die met haar online kennis Libelle.nl heeft weten te professionaliseren. Van scorende content verzinnen tot SEO optimalisatie, tot het begeleiden migratie: Nathalie does it all. Samen met ons team hebben we de de bezoekerscijfers van Libelle.nl verdrievoudigd. Een hele gezellige collega waar ik graag nog nieuwe projecten mee hoop te doen!
  Maartje van Engelen
  Collega
  -
 • Nathalie heeft aan een half woord genoeg om met een adequate aanpak te komen voor social media en andere contentgerelateerde issues. Ze is sterk in SEO, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Dit paste perfect bij mijn verwachtingen. Ze heeft een sterk portfolio opgebouwd en inmiddels haar sporen wel verdiend in deze business...
  Bart van der Voort
  Opdrachtgever
  -
 • Nathalie is een echte professional. Ze heeft oog voor het geheel, maar ook voor de details. Is erg bedreven en heeft gezorgd voor een gestroomlijnde site van de TKBF. Haar enthousiasme en hulpvaardigheid maakt haar een plezier om mee samen te werken!
  Birgit Eeckman
  Organisator
  -
  Tweede Kans Beurs Floriande
Nathalie Vreeburg
Directeur
Nathalie is eigenaar van N-Craft en úw websiteverbeteraar. Ook als u een compleet nieuwe website wilt, is dit in samenwerking met mijn gewaardeerde partners te realiseren.