Projecten waar ik aan gewerkt heb

Hier vindt u een groot gedeelte van mijn opdracht- en werkgevers
 

Referenties

De beste reclame komt van horen zeggen...
Maartje van Engelen
Nathalie is een zeer ervaren Content Specialist die met haar online kennis Libelle.nl heeft weten te professionaliseren. Van scorende content verzinnen tot SEO optimalisatie, tot het begeleiden migratie: Nathalie does it all. Samen met ons team hebben we de de bezoekerscijfers van Libelle.nl verdrievoudigd. Een hele gezellige collega waar ik graag nog nieuwe projecten mee hoop te doen!
Maartje van Engelen
Collega
-
Bart van der Voort
Nathalie heeft aan een half woord genoeg om met een adequate aanpak te komen voor social media en andere contentgerelateerde issues. Ze is sterk in SEO, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Dit paste perfect bij mijn verwachtingen. Ze heeft een sterk portfolio opgebouwd en inmiddels haar sporen wel verdiend in deze business...
Bart van der Voort
Opdrachtgever
-
Birgit Eeckman
Nathalie is een echte professional. Ze heeft oog voor het geheel, maar ook voor de details. Is erg bedreven en heeft gezorgd voor een gestroomlijnde site van de TKBF. Haar enthousiasme en hulpvaardigheid maakt haar een plezier om mee samen te werken!
Birgit Eeckman
Organisator
-
Tweede Kans Beurs Floriande
Ernst Muller
Nathalie is een proactieve all-round online professional waarmee het geweldig is om samen te werken. Aan haar kun je zonder meer je volledige content- en social media werkzaamheden over laten!
Ernst Muller
Collega
-