Referenties

Omdat de beste reclame ‘van horen zeggen’ komt…

Nathalie is een zeer ervaren Content Specialist die met haar online kennis Libelle.nl heeft weten te professionaliseren. Van scorende content verzinnen tot SEO optimalisatie, tot het begeleiden migratie: Nathalie does it all. Samen met ons team hebben we de de bezoekerscijfers van Libelle.nl verdrievoudigd. Een hele gezellige collega waar ik graag nog nieuwe projecten mee hoop te doen!
Maartje van Engelen – Collega – Libelle.nl

Nathalie heeft aan een half woord genoeg om met een adequate aanpak te komen voor social media en andere contentgerelateerde issues. Ze is sterk in SEO, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Dit paste perfect bij mijn verwachtingen. Ze heeft een sterk portfolio opgebouwd en inmiddels haar sporen wel verdiend in deze business…
Bart van der Voort – Opdrachtgever – Acupunctuur Hoofddorp

Acupunctuur Hoofddorp
Nathalie is een echte professional. Ze heeft oog voor het geheel, maar ook voor de details. Is erg bedreven en heeft gezorgd voor een gestroomlijnde site van de TKBF. Haar enthousiasme en hulpvaardigheid maakt haar een plezier om mee samen te werken!
Birgit Eeckman – Organisator – Tweede Kans Beurs Floriande

Nathalie is een proactieve all-round online professional waarmee het geweldig is om samen te werken. Aan haar kun je zonder meer je volledige content- en social media werkzaamheden over laten!
Ernst Muller – Collega – Bakker Hillegom